Пострадалият при снощната адска катастрофа играч от националния ни отбор

...
Пострадалият при снощната адска катастрофа играч от националния ни отбор
Коментари Харесай

След адската катастрофа! Оперират по спешност национала Тодор Неделев

Пострадалият при снощната адска злополука състезател от националния ни тим по футбол – Тодор Неделев, е бил опериран по неотложност. Той е пътувал на последната седалка при случая, който сполетя българските футболисти в Грузия. При удара откъм гърба счупени стъкла са се забили в главата му. По непотвърдена информация той е със строшен череп и би трябвало една седмица да остане под лекарско наблюдаване, съобщи Нова тв.

Катастрофата стана напът от аерогарата към хотела на " лъвовете " в столицата Тбилиси. Националите били разграничени в два по-малки рейса съгласно условията на УЕФА и се движели с полицейски конвой. Практиката при такива пътувания постоянно е в един рейс да се возят футболистите, а съпътстващите ги лица – в различен.

В Грузия би трябвало да играем мач от Лигата на нациите. Но единият рейс на отбора не се е размазал. Тодор Неделев пострада най-тежко. Целият е в кръв, той бе откаран в болница.

" Добрата вест е, че Тодор към този момент е нормализиран. Цяла нощ бяхме пред болничното заведение. Наложи се интервенция, като решението бе трябваше да се вземе доста бързо, тъй като недай си боже, последствията може да са доста съществени, само че популярност богу бързо “, сподели пресаташето на националният тим Виктор Игнатов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР