Постоянно попадам в интернет на снимки със секси мъже, с

...
Постоянно попадам в интернет на снимки със секси мъже, с
Коментари Харесай

Кое е секси у един мъж?

Постоянно попадам в интернет на фотоси със секси мъже, с и без дами с рошави коси до тях, вплели с тях ръце, голи ходила, един до друг, залези, плажове, планински хижи с дребни лампички, камини. Доволно разгърдени или спретнати в съвременни дрешки - шапка, тиранти, бяла риза...Секси мъже, които приковават погледа към вдъхновяващи цитати за любовта, ориста, тези дребни магични неща във всяка връзка - той ти сервира кафето в леглото, той ти държи чадъра, той те разсъблича пред неоправеното легло. Сещате се. Той е постоянно е смугъл, добре орелефен, с необятни гърди и хубави ръце, преди беше и безпрепятствено избръснат, само че от известно време е пуснал брада, има повече татуировки и е станал по-небрежен. Секси мъжът от фантазиите...

“В моята действителност секси мъжът наподобява друго: ”

Секси мъжът измива чиниите. Честно, не е кой знае какво нали, само че готвила съм, хапнали сме, желая 5 минути да се опъна на дивана. Секси е мъжът да знае, че нещото би трябвало да бъде свършено, да знае, че аз желая то да бъде свършено в избран миг (чиниите се мият след вечеря и това е) и да знае, че аз нуждая се от тези 5 минути в полулегнало състояние.

Секси мъжът оказва помощ с прането. Да, цялостният леген ми тежи и привеждам кръста, а кръстът към този момент наболява. А той знае и това. Всъщност най ми е хубаво да го вършим дружно. Защото обичам аромата на влажно пране и омекотител, да си приказваме, да се усмихваме един на различен. Гледам ръцете му, които закачват прането, уверени, че тъкмо това е методът, както аз го върша, и е най-хубавият и нещо в мен се обръща, разбирате ли.

Секси мъжът оказва помощ в чистенето. Защото желае задоволително доста да сме дружно, че да помогне да бъде направено по-бързо. Секси е да разпределя кой какво ще прави, кое ще вършим дружно и без доста въпроси - да го създадем, да се изкъпем (може и заедно) и да излезем на открито, да пуснем филм. Искам той да изхвърля боклука, кофата с мръсна вода, тъй като аз шетам пък по-добре тоалетната и като видя, че той прави неща, които са сложни за мен, не ми тежи единствено аз да шетам тоалетната.

Секси мъжът извежда децата да играят или остава с тях вечерта, до момента в който аз най-накрая изляза с приятелки. Истински секси е той да знае какъв е режимът, какво да вечерят, да не гледат доста телевизия, да играе с тях, да беседва с тях, да ги учи, да ги забавлява - единствено както той умее. Секси е да намерения, че в множеството време те са моя отговорност и да знае, че би трябвало той да участва в живота им в също толкоз време, а като порастват - даже повече време.

“Защо всичко това и в тоя дух неща да са секси? ”
Не се отнася до физиката, до романтиката или до буйния, несдържан секс, нали? Секси е, тъй като това ме освобождава от паники, от мисли, освобождава времето ми. Да ида на коафьор, да си купя хубава рокля и долни дрехи, да бъда красива, да бъда спокойна, да желая да съм с него и да го обичам. Тогава съм секси и аз. Тогава съм освободена и аз. Тогава се отпущам и си мисля още веднъж за романтика и, да, за див несдържан секс. Не го желая под чехъла си, желая той да поема самодейност да споделя отговорности, тъй като знае, че когато аз съм спокойна - тогава и моята фикция стартира да работи, само че не по мъжете от картинките с цитати, а по него.

Защото секси (човек, който пробужда полово предпочитание у другия човек) в една връзка е този, който почита и цени този различен човек дотолкоз, че желае да прекарва време с него и това време да е хубаво. То може да включва разходка, миене на банята, извършване на покупки, секс, смях, прекрасен диалог. И всичко да минава едно в друго, хармонично, споделено. Любов.
Източник: hera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР