Постоянно полицейско присъствие с мобилна камера за скорост предложи зам.-министърът

...
Постоянно полицейско присъствие с мобилна камера за скорост предложи зам.-министърът
Коментари Харесай

Слагат камера за скорост и засилват полицейското присъствие на проблемната отсечка в Айтос

Постоянно полицейско наличие с мобилна камера за скорост предложи зам.-министърът на районното развиване Валентин Граматиков на протестиращите в Айтос, които упорстват да бъде изведен тежкотоварният трафик отвън града.

Хората блокират няколко пъти рискова права в символ на митинг откакто при случай на мястото предишния понеделник камион умъртви татко и двете му деца и рани тежко 17-годишен пешеходец.

„ Обединихме се към концепцията регионалният шеф да свика комисия по районно развиване, с която да стартираме процеса по създаване на обходен път на град Айтос “, увери Граматиков.

По думите му ще се вземат и съответни ограничения за ограничение на придвижването на тежкотоварните коли.

От 27 септември от АПИ, взаимно с органите на полицията, подхващат ограничения за краткотрайно ограничение на прекосяването на тежкотоварния трафик на транспортни средства над 12 тона през Айтоския проход.

Експерти от Областното пътно ръководство и представители на общината ще създадат съответните наставления за създаване на непрекъснати уреди за понижаване на скоростта.

До края на месец октомври ще бъде призован Областният съвет за районно развиване на територията на област Бургас, на който ще се гласоподава и предпочитаното създаване на обходен път, изясни и Мария Нейкова – регионален шеф.

Хората обаче обявиха, че не престават с митингите, до момента в който не видят съответни дейности.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР