Постигна абсолютна победа - излиза от изолация и измива образа

...
Постигна абсолютна победа - излиза от изолация и измива образа
Коментари Харесай

Такъв, какъвто беше Борисов, повече няма да се върне

Постигна безспорна победа - излиза от изолираност и измива облика си пред западните сътрудници
 

Борисов, подобен, какъвто беше, в никакъв случай повече няма да се върне. Той обаче реализира безспорна победа - излиза от изолираност и измива облика си пред западните сътрудници
-->
И от двете страни ще има доста недоволни. При ПП-ДБ драмата ще е по-голяма. Винаги измежду градските либерали е имало две крила - едни непримирими и едни колаборативни. Анализът демонстрира, че огромна част от Демократична България доста от дълго време желае да е с Борисов. 

Не се случва нещо ново, само че факт е, че непримиримата част ще си отиде.

Трябва да следим в този момент къде е Движение за права и свободи по отношение на цялата работа, тъй като в случай че то е там - приказваме за конституционно болшинство.

Трифонов и Нинова вярно се ориентираха, че няма да влязат в сметките и евентуално ще изземат част от опозиционността на Костадинов. 

Така отново ще се отвори една ниша за умерено говорене, където би могъл да се настани президентът Радев след края на мандата си.

Ако прозападните либерали и балканските консерватори се съберат, това ще е солидна структура. 

Гешев е катализатор на това, което се случи. 

ГЕРБ и Движение за права и свободи взеха решение да го хвърлят от балкона. 

Градските либерали, хората към Христо Иванов, несъмнено са споделили - " Ето, Борисов, в този момент ние решаваме кой ще е неприятният и кой ще е положителният ". 

Затова Борисов може да се дръпне обратно.

ПП-ДБ и ГЕРБ най-вероятно са се разбрали и нещо за локалните избори. Там би трябвало да гледаме деликатно.(Пред Нова телевизия)
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР