Postbank Business Run 2021 събра над 10 000 лева в

...
Postbank Business Run 2021 събра над 10 000 лева в
Коментари Харесай

Postbank Business Run 2021 събра над 10 000 лева благотворително

Postbank Business Run 2021 събра над 10 000 лв. в поддръжка на две благотворителни дела 960 участници от 87 компании се включиха в най-мащабното междуфирмено съревнование с главен сътрудник Пощенска банка
Общо 240 тима от 87 компании от разнообразни бизнес браншове се включиха в благотворителното щафетно тичане Postbank Business Run 2021, което се организира през вчерашния ден на територията на Бизнес Парк София. Това е деветотоиздание на огромното междуфирмено съревнование, което се провежда за следващ път от състезателен клуб „ Бегач “ с водещата поддръжка на Пощенска банка. Инициативата събра 960 участници, като към бегачите се причислиха и 29 деца на възраст от 4 до 16 година, които се надпреварваха в Kids Run, извършващо се от сертифицирани треньори по програмата на IAAF–Kid’s Athletics. За петапоредна година се организира и надпреварата CEO Dash, в което се включиха 6 изпълнителни шефове от разнообразни компании.

Най-големият тиймбилдинг в България беше осъществен в поддръжка на две дела. Събраните средства от над10 000 лева ще бъдат дарени по проект„ Детска къща “ на фондация „ За нашите деца “ за даване на краткотраен фамилен заслон и късмет за семейство за най-малките, кактои на фондация „ Воден път “ за поддръжка надеца със специфични потребности посредством кинезитерапия, водна рехабилитация и модифицирано плуване, с цел да могат те да пораснат като независими възрастни и да получат късмет за пълностоен живот. 

Победител в щафетата бе тимът на SAP Top Team от компанията SAP Labs с време от 1:00:32. На второ място с общо време от 1:01:21 е тим BLINK Run Team на компанията БОРИКА АД. Третото място зае тимът Festoна Festo България с време от 1:01:51. Призът за „ Най-бърз женски тим “ и тази година бе присъден на дамския тим SAP TechGirls от компанията SAP Labs с време 1:19:47. Второто място при тях е за тима LazyPaws на Concentrix, a третото за тим „ Пантерите “ от банка ДСК. В надпреварата за изпълнителни шефове и висши мениджъри CEO Dash най-бърз измежду мъжете бе Йордан Гинев от компанията Innotec, който измина дистанцията от 1 километър за 2:59, а измежду дамите – Соня Николова от компанията iCard с време 4:40.

Най-добрият тим на Пощенска банка (Postbank NoName@) се показа чудесно, като зае 4-тo място с общо време от 1:04:26. Финансовата институция се включи в надпреварата с общо 27 тима.

Основна цел на Postbank Business Run е да бъде привлечено вниманието на хората към здравословния метод на живот, като се предизвика у тях желанието за победа посредством екипна работа и съдействие в името на благородна идея. И тази годинавсички, които нямаха опция да участват на място, съумяха да гледат сътрудниците си онлайн, защото надпреварата се излъчи онлайн в YouTube. За безвредното протичане на надпреварата уредниците се бяха съобразилии с всички Коронавирус ограничения, по отношение на правилатa на IAAF за осъществяване на надпревари.

Снимки от събитието може да разгледате (фото заем: KrisoKPhotography& Victor TroyanovPhotography). Цялата информация за Postbank Business Run 2021 е налична на:.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР