Поставянето на подсилващи дози ваксина трябва да започне от най-уязвимите,

...
Поставянето на подсилващи дози ваксина трябва да започне от най-уязвимите,
Коментари Харесай

Обрат! Коя бустерна ваксина препоръчва СЗО?

Поставянето на подсилващи дози ваксина би трябвало да стартира от най-уязвимите, приканиха от Световната здравна организация. Досега оттова упорстваха, че слагането на подсилващи дози не е належащо за хората в положително здраве.

Сега обаче от здравната организация на Организация на обединените нации оповестиха, че към този момент предлагат слагането на подсилващи дози от имунизацията на Pfizer и то би трябвало да стартира от групите с най-голям приоритет към четири до шест месеца след слагането на първите две дози, предава Нова.

Междувременно, генералният секретар на Организация на обединените нации Антониу Гутериш изрази страдание, че световното ръководство се е провалило, и прикани светът да влезе в ексклузивен режим за справяне с COVID-19, климатичната рецесия и световната финансова промяна.

" Омикрон е още едно предизвестие, а идващият вид може да е по-лош. Спирането на разпространяването на вируса би трябвало да бъде преди всичко в дневния ред на всички места. В същото време вирусът не може да се употребява като прикритие за подкопаване на правата на индивида, стесняване на гражданското пространство и задушаване на свободата на медиите. А държавните управления също по този начин постановиха непропорционални ограничавания, които санкционират разрастващите се страни. Нашите дейности би трябвало да се основават на науката и здравия разсъдък ", съобщи той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР