Пост – призив: Моля всички хора, водили съдебни битки с

...
Пост – призив: Моля всички хора, водили съдебни битки с
Коментари Харесай

Нинова е безутешна! Михайлов я разкри: Кантората, на която е дала 400 хил., водела и личните и дела

Пост – апел: Моля всички хора, водили правосъдни борби с Корнелия Нинова, да видят адвокатската фирма, която я е представлявала и адреса, посочен от нея и да ми пишат на персонално известие!

Разкрита е сериозна скица с контракти за адвокатски услуги, които най-сетне могат да покажат същинското ѝ лице на обществото!

Схемата с юристите на Корнелия Нинова, за която първо аз оповестих, към този момент е в проверяващите органи.

Медиите обаче изпускат най-скандалното: не просто са дадени близо половин милион лв. на роднинска компания. С тези пари (най-вероятно) се заплащат персоналните правосъдни борби на Нинова. Вижте обстоятелствата:

Вчера Министерството на стопанската система и промишлеността потвърдиха това, което още на 26 и 27 август аз оповестих.

Масово една и съща адвокатска адвокатска фирма е била закачена на хранилка към държавните сдружения под управлението на Нинова. От икономическото министерство са пресметнали, че договорите с нея са за към 400 000 лева (сключени и платени единствено за 2-3 месеца).

Пропуснаха обаче да кажат най-скандалните неща.

Заподозряната като свързващо звено сред адвокатската адвокатска фирма и държавните сдружения е Ели Спасова – дълготраен кадровик на Българска социалистическа партия и доста доближена на Корнелия Нинова (вижте снимката). Тя е и шеф на кабинета в Министерски съвет на вицепремиера по икономическата политика до предишния месец. Вчера същата бе изключила телефона си и дребното медии, които я търсеха, не съумяха да получат коментар.

Още по-скандалното? Същите тези юристи пазят Нинова по заведените от мен 2 каузи персонално против нея за лъжите ѝ по мой адрес.

С мен се свърза публицист, също попаднал под ударите на Нинова, поради негова обява. Срещу него е заведено дело от нея, по което тя се представлява… отново от същото адвокатско сдружение.

Затова е значимо всеки, който е в правосъдни борби с Нинова (в момента или в минал период) да ревизира адреса, посочен от нея за преписка и приканване: в случай че е ул. „ Шишман “ – пишете ми, това е отново същата тази адвокатска фирма.

Да не забравяме, че Ал Капоне е влезнал в пандиза за данъчни престъпения. Може пък адвокатските контракти да са това, което…. ще покаже същинското лице на един избран политик.

Вместо край:

Спомням си проблем от 2008 година: „ Батко и Братко “ – срамно, само че този евфемизъм даже го има в българската Уикипедия. Тогава, по времето на Тройната коалиция (отново с Българска социалистическа партия във властта), братът на шефа на Агенция „ Пътна инфраструктура “ бе подписал „ инцидентно “ контракти за десетки милиони с ведомството ръководено от брат му. Сега, съвсем 15 години по-късно отново същата роднинска скица, само че майка-син.

Еволюция – нулева, напредък – никакъв.

От Facebook профила на Александър Михайлов
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР