Посрещнете Новата година в червено, избягвайте големите купониНоси спокойствие и

...
Посрещнете Новата година в червено, избягвайте големите купониНоси спокойствие и
Коментари Харесай

Годината на Заека ни връща отнетото

Посрещнете Новата година в алено, избягвайте огромните купони Носи успокоение и хармония- Дипломацията заменя силата
Изпращаме годината на Тигъра - с тежката и мощна сила на звяра, с цел да посрещнем Черният воден заек, който съгласно прогнозите на всички астролози ще ни донесе това, което ни лишиха през последните години - успокоение и естетика. Такава година се случва един път на 60 години, а характерът на положителното пухкаво животно ще остави своя отпечатък върху хода на събитията, които ще ни се случат през цялата година.


-->
Новата година само че китайския календар настава на второто новолуние след зимното слънцестоене, по тази причина от 22 януари  Black WaterRabbit ще властта над света до 9 февруари 2024 г

В античен Китай зодиакалните животни са били надарени с избрана характерност, разграничени на шест двойки, тъй че качествата на едно животно да са противоположни на характерностите на друго животно. Целта е да има естетика - Ин и Ян. Годината на Заека подхожда на Ин - женският, приемащ, грижлив, въздържан принцип. Оттук идват и упованията за годината.

Според китайски мъдреци2023 дава обещание успокоение и непоклатимост, само че с опция за взимане на съществени решения. Но най-важното е, че заекът обича уюта, ето за какво ще се обръща внимание и време на фамилията, ще се вземат решение жилищните проблеми. Китайците настояват, че още преди началото на новата година би трябвало фамилията да си разпредели задълженията, тъй че да се заплащат всички сметки без спорове.

 Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР