Посрещаме мерките срещу пандемията с удовлетворение и неудовлетворение. Това каза

...
Посрещаме мерките срещу пандемията с удовлетворение и неудовлетворение. Това каза
Коментари Харесай

НФСБ доволни от втвърдяването на мерките

Посрещаме ограниченията против пандемията с задоволство и незадоволство. Това сподели водачът на НФСБ и заместник-председател на Народното събрание Валери Симеонов по време на брифинг в Народното събрание

Днешните ограничения са положителни, тъй като не се затварят дребните магазини, съобщи Симеонов. Също по този начин той е удовлетворен, че не се стопират спортните надпревари, тъй като те били един отдушник за затворените хора.

От партията обаче не скриха своето неодобрение от това, че малко късно се затварят учебни заведения и детски градини. В резултат на което сме на челни позиции по заболеваемост и смъртност, а още преди три седмици те са упорствали за по-строгите ограничения. "Тези обичани на всички деца, внуци, синове, дъщери за жалост бяха преносител на ковид. Прекалено дълго време си затваряме очите за това ", сподели още водачът на НФСБ.

Според него би трябвало да се затворят междублоковите пространства, паркове и градини, а също по този начин и басейните. Освен това от партията са на мнение, че би трябвало да има ограничавания по влаковете, където се струпват хора.

Симеонов не вижда обаче съпътстващите стопански ограничения в поддръжка на бизнеса. Той желае финансова отплата за всички затворени бизнеси. Тя да е в размер на 80% от оборота за предходната година, предлага НФСБ. Така съгласно водачът на партията ще отпадне мярката 60/40.

Управляващите отказали тази заран на НФСБ Народното събрание да работи отдалечено. В групата на "Обединени патриоти " 20% са пострадали от вируса, във "Воля " -50%.

Бърсането на дръжки и слагането на маски не са задоволителни за ограничението на болестта в Народното събрание, безапелационен бе Валери Симеонов. Според него главно Българска социалистическа партия не спазвали ограниченията.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР