Посред бял ден в КазанлъкОбразувано е бързо производство срещу бандитаКрещял

...
Посред бял ден в КазанлъкОбразувано е бързо производство срещу бандитаКрещял
Коментари Харесай

Надрусан с бронз нападна бивша учителка

Посред бял ден в Казанлък
Образувано е бързо произвеждане против бандита

Крещял “Кръвта на Исуса, кръвта на Исуса”, до момента в който душел жертвата

Бивша учителка бе нападната измежду бял ден от надрусан млад мъж, който без причина почнал да я души. Като по знамение 71-годишната Пенка Михайлова се отървала единствено с леки контузии и нерешителност.

Престъплението било осъществено в четвъртък в Казанлък. Жената вървяла умерено по улицата, когато към нея заплашително тръгнал мъж, който дишал бронз в торбичка.

“Докато си вървях по пътя, дочух някой да вика. В първия миг си помислих, че приказва по телефона. След това чух думите “Кръвта на Исуса, кръвта на Исуса”. Направих няколко крачки, той се обърна и връхлетя върху мен. Блъсна ме и стартира да ме души с думите “Кръвта на Исуса, ще те уморя”, описа Пенка Михайлова.

Когато надрусаният вид я свалил на земята, някогашната учителка се развикала за помощ, само че припаднала. Съвзела се след няколко минути и съумяла да се прибере в дома си. “В резултат на нападението сега ми е мъчно да вдишвам, да приказвам и да се движа”, изясни Пенка Михайлова.

За нападението полицията е задържала за едно денонощие 25-годишен мъж, който бил престъпно проявен. Прокуратурата в Казанлък следи бързото произвеждане по случая. От държавното обвиняване оповестиха, че се разпитват очевидци и са назначени експертизи.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР