Софийският апелативен съд остави в ареста Красимира Трифонова, обвинена за

...
Софийският апелативен съд остави в ареста Красимира Трифонова, обвинена за
Коментари Харесай

Тъщата на Пейо Пеев, обвинена в убийството му, остава в ареста

Софийският апелативен съд остави в ареста Красимира Трифонова, упрекната за убийството на Пейо Пеев, станало през януари. Решението е дефинитивно. Според магистратите на този стадий доказателствата са задоволителни, с цел да поддържат към този момент избраната мярка задържане под стража.

" Невинна съм. Не съм направила това действие. Не съм влизала в автомобила. Стриктно съблюдавам всички закони. Не се организират никакви процесуално-следствени дейности. Всичко, което се интерпретира, е против мен. Срещу мен и моите близки работи незаконна организация за нападение. Има закани да ни лишават децата ”, съобщи Трифонова в съда.

За убийството на Пейо Пеев бяха арестувани и упрекнати Красимира и щерка ѝ Габриела, откакто тялото на мъжа беше намерено на Витоша. Според проверяващите майката и дъщерята удушили Пеев в колата му.

Предполага се, че претекстът за закононарушението е обвързван с наставнически права. Пейо Пеев и Габриела имат 6-годишно дете. Въпреки че скоро сключили брак, живеели разграничени, а в това време тя родила второ дете, за бащинството на което пък претендира някогашният народен представител от „ Продължаваме промяната “ Велико Минков.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР