Посолството на САЩ в Москва съветва американските граждани незабавно да

...
Посолството на САЩ в Москва съветва американските граждани незабавно да
Коментари Харесай

Посолството на САЩ в Москва призова американските граждани да напуснат незабавно Русия - Свят

Посолството на Съединени американски щати в Москва поучава американските жители неотложно да изоставен Русия. През идната седмица се чакат по-нататъшни дейности от страна на съветските управляващи след " референдумите " в окупираните елементи на Украйна, а тази седмица Кремъл съобщи, че към момента не са взети " никакви решения " за затваряне на границите и въвеждане на военно състояние , заяви Би Би Си.

" Гражданите на Съединени американски щати не би трябвало да посещават Русия. Тези, които обитават (страната) или пътуват в Русия, би трябвало неотложно да я изоставен, до момента в който съществуват лимитирани благоприятни условия за търговски пътувания ", се споделя в изказване на посолството, оповестено на уеб страницата му.

На 24 януари, тъкмо един месец преди съветската инвазия, Съединени американски щати приканиха американците да се въздържат от пътувания до Украйна заради опасността от съветски военни дейности и подредиха на членовете на фамилиите на дипломатите да изоставен страната.

На 21 септември съветското държавно управление стартира да активизира жители във въоръжените сили, с цел да поддържа нашествието в Украйна, напомня дипломатическата задача на Съединени американски щати. Те се притесняват, че Русия може да откаже да признае американското поданство на двойните жители и да им попречи да изоставен Русия, а също така да ги задължи да служат в армията.

Възможността за овакантяване на Русия към този момент е лимитирана, само че към момента има опция за пътешестване с кола и рейс.

" Ако желаете да напуснете Русия, би трябвало сами да се погрижите за това допустимо най-скоро. Посолството на Съединени американски щати има съществени ограничавания за оказване на помощ на американски жители ", предизвестяват от дипломатическата задача.

Преди Съединени американски щати България, Полша и Естония приканиха своите жители да изоставен съветската територия.

Американските дипломати не изключват, че изискванията, в това число опциите за превоз, могат " ненадейно да станат още по-рестриктивни ".

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР