Посочена е за икона на всички времена в допитване във

...
Посочена е за икона на всички времена в допитване във
Коментари Харесай

Принцеса Даяна днес щеше да стане на 58

Посочена е за икона на всички времена в допитване във Англия
Принцеса Даяна е родена на 1 юли 1961 година като Даяна Спенсър. Нарична е също и Лейди Ди и принцесата на народа. Съпруга е на принц Чарлз от 1981 до 1996 година

Като принцеса на Уелс тя направи същинска гражданска война.

Спечели благосклонностите на милиони с благо и доброжелателно отношение по време на събития.

Тя бе определяна като същинска кралска икона. " Тя се трансформира в фешън икона по същия метод, по който Джаки Кенеди или Одри Хепбърн - вечен, грациозен и към момента съвременен ", споделя Елери Лин, куратор на изложбата " Даяна: Нейната фешън история " в двореца Кенсингтън в Лондон.

Наричана " Срамежливата Ди " преди брака си с принц Чарлз, през 1981 година русокосата хубавица излезе от черупката си и осъзна, че облеклата могат да бъдат употребявани като мощен инструмент за връзка.

В допитването, направено във Великобритания по поръчка на " Фокси Бинго " измежду 2000 представителки на нежния пол, принцеса Даяна е посочена за икона на всички времена, както и за най-вдъхновяващата жена на 80-те години. Бившата брачна половинка на английския престолонаследник принц Чарлз е предпочетена пред Желязната лейди - първата жена министър-председател на Великобритания Маргарет Тачър, и екранната икона принцеса Лея (в ролята Кари Фишър).

Тя почина на 31 август 1997 година при автомобилна катастрофа в Париж, в тунела под моста Алма. Днес щеше да навърши 58 г. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР