Последното попълнение на „Левски“ Николай Михайлов разкри, че е приел

...
Последното попълнение на „Левски“ Николай Михайлов разкри, че е приел
Коментари Харесай

Михайлов: Подписах с „Левски“ в името на клуба

Последното попълнение на „Левски“ Николай Михайлов разкри, че е приел офертата в името на клуба и няма желание скоро да си потегля, а мястото на тима е най-малко в групите на Лига Европа. Стражът добави, че постигнал съглашение със притежателя Спас Русев в границите на няколко минути.

„Проведох втора подготовка с „Левски“, у дома постоянно е хубаво, усещам се супер – сподели Михайлов. – С някои момчета се познаваме, с другата част – не. Запознахме се. Всичко върви по проект. С всеки минал ден се усещам все по-добре. Работим крепко, с цел да отидем там, където би трябвало да бъдем. За два дни е доста мъчно да усетя атмосферата. Като минат десетина дни, ще забележим по какъв начин са нещата. Това, което виждам, е, че има един обединен колектив. Важното е да вземем трите точки през уикенда, да вървим мач за мач и да не губим точки против непретенциозни противници. Програмата е в интерес на „Левски“ и не би трябвало да изоставаме от тимовете на първите две места“.

„Винаги съм казвал, че конкуренцията е здравословна. Има си спортно-техническо управление, то взема решение кой ще бъде в групата и кой ще пази. Работя по самостоятелна стратегия, упражнявам по два пъти дневно. Със сигурност няма да бъда подготвен за идващите два мача. Гледам ден за ден и седмица за седмица. Тук съм да оказа помощ с каквото мога на другите вратари. Тук сме пристигнали в името на „Левски“. Да оказваме помощ и тимът да върви нагоре. Конкуренцията е здравословна. Това е хубаво. Работим крепко и треньорите да му мислят“.

„Не желая да споделям по кое време ще играя. Когато се усещам подготвен и достигнем кондиционното равнище, което сме заложили с докторите и треньорите, тогава ще преценим на момента. Мисля, че едни 10 дни ще ми трябват сигурно. Пет месеца единствено самостоятелни тренировки и две седмици тренировки с тим не е задоволително. Като дойдат формалните мачове, би трябвало да съм подготвен на 100%. Не мога да пожертвам със себе си, да пожертвам с името на „Левски“.

„Разговарях с „Левски“ и преди две години, и предишното лято, а със Спас Русев при започване на това лято. Имахме разнообразни визии за нещата, само че сега и двете страни бяхме склонни да се разберем в името на „Левски“ и да оказа помощ с каквото мога. Естествено, че съм въодушевен. Аз съм младеж на „Левски“. Дошъл съм тук, с цел да оказа помощ. Никога не е ставало въпрос какъв брой ще ми е контракта, при какви условия ще си потегли, финансови параметри… Договорът се забави, тъй като имаше да се доуточнят някои неща с някогашния ми клуб. В България всеки разбрал-недоразбрал, само че написа всевъзможни небивалици. С господин Русев се разбрахме за 10 минути. Рано или късно всеки се завръща в българската реалност. Всичко е орис. Неслучайно съм се върнал. „Левски“ има положителни футболисти, треньори и експерти. С поддръжката на тази велика аудитория се надявам идващия сезон да реализираме триумфи. Защото ми звучи малко несериозно подобен популярен клуб да няма трофей 10 години“.

„Със сигурност би трябвало да се вземат ограничения, тъй като мястото на „Левски“ е всяка година да се бори за първенец и за купата. Да печели титли и да играе най-малко в групите на Лига Европа, тъй като „Левски“ е добър европейски отбор“.

Снимка: SPORTAL.BG
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР