Последното пленарно заседание на парламента за тази година приключи днес,

...
Последното пленарно заседание на парламента за тази година приключи днес,
Коментари Харесай

Депутатите излязоха в 25-дневна коледна ваканция

Последното пленарно съвещание на Народното събрание за тази година завърши през днешния ден, а депутатите излизат в 25-дневна коледна почивка. Те ще се съберат още веднъж в пленарната зала на 15 януари следващата година, с цел да възобновят работата си.

„ Искам да ви пожелая светли коледни и новогодишни празници. Да се посрещнем на 15 януари от 9 часа, когато е идващото пленарно съвещание, живи, здрави и подготвени за работа “, пожела им председателят на Народно събрание Цвета Карачнева преди да удари за финален път тази година парламентарния звънец.

Заради локалните избори през октомври, повече от месец депутатите не бяха на работа. Така есенната парламентарна сесия се оказа една от най-късите, а от началото са годината народните представители са били в отпуск близо 3 месеца. Според парламентарния устав ваканцията за Коледа и Нова година е закрепена от 20 декември до 10 януари. Догодина 10 януари обаче се пада в петък, само че депутатите са решили да удължат почивката си, като я слеят със събота и неделя.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР