Последно предупреждение даде Европа на Северна Македония. РСМ трябва на

...
Последно предупреждение даде Европа на Северна Македония. РСМ трябва на
Коментари Харесай

Европа заплаши Северна Македония. Последно предупреждение

Последно предизвестие даде Европа на Северна Македония. РСМ би трябвало непременно да промени конституцията си и да включи в нея държавотворните нации - българи, хървати, черногорци, словенци, египтяни и евреи, другояче ще не помни за участие в Европейски Съюз.

Ако районен съд Македония не направи конституционни промени, в края на тази година страната ще бъде отделена от Албания по пътя на нейната евроинтеграция, съобщи държавният секретар по европейските въпроси на Франция Лорънс Бун. Тя бе част от така наречен " Ваймарска тройка ".
-->
" Ако не бъдат направени конституционни промени преди края на тази година, има риск РСМ да бъде отделена от Албания. Конституционни промени са част от контракта, който бе реализиран от РСМ и Европейски Съюз, с цел да продължи автоматизирано страната в процеса по присъединение ", сподели още тя и добави: Няма други претенции.

Френският държавен секретар изрази удовлетворението си от обстоятелството, че " предлагането за промени в Конституцията към този момент е на масата за разискване и този развой към този момент е почнал ". Според нея това е доста значимо.

" Няма други претенции за започване на предприсъединителните договаряния. Бъдещето по отношение на започването на договарянията е в ръцете на Народното събрание, и РСМ има суверенното право сама да реши какво желае. Надявам се това да се случи, и страната да се причисли към фамилията на Европейски Съюз ", сподели още тя пред държавната организация в Скопие.

На 18-ти този месец македонското държавно управление одобри текста на Предложението за пристъпване към конституционни промени, и реши документът да бъде импортиран в Събранието на Република Северна Македония.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР