Последният в класирането на Ла Лига Елче изтръгна равенство от

...
Последният в класирането на Ла Лига Елче изтръгна равенство от
Коментари Харесай

Елче обърка сметките на Севиля в битката за Европа

Последният в класирането на Ла Лига Елче изтръгна тъждество от Севиля в срещата сред двата отбора от 36-ия кръг. Мачът приключи 1:1, а домакините на стадион " Мануел Мартинез Валеро " бяха подкрепени и от обстоятелството, че противникът им игра с човек по-малко от 18-ата минута, когато Папе Гай получи пряк червен картон. Това реми обаче сигурно не влизаше в сметките на андалусийци, които имат потребност от всяка точка в борбата за Европа.

Мачът стартира добре за Севиля с ранен гол. В 10-ата минута Ерик Ламела получи пред наказателното поле, напредна и означи за 0:1.

В 18-ата минута обаче устремът на гостите бе спрян. Папе Гай влезе рисково в краката на съперников футболист и справедливо получи пряк червен картон.

Елче се възползва от обстановката и в 25-ата минута изравни резултата. Хосан центрира към Тете Моренте, който нападна топката с глава, само че сякаш с рамо я отклони във вратата за 1:1.

Това реми не бе от голяма важност за Елче, който играе единствено за достойнството си, откакто от дълго време е ясно, че изпада от Ла Лига. Севиля обаче изпусна скъпи точки, като остава на 9-ото място с 49 точки и с 1 по-малко от 7-ия Атлетик Билбао, който на този стадий е на позиция за присъединяване в Лигата на конференциите, а баските са и с мач по-малко.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР