Последният в класирането на френската Лига 1 - Анже, шокира

...
Последният в класирането на френската Лига 1 - Анже, шокира
Коментари Харесай

Лил се провали срещу Анже

Последният в класирането на френската Лига 1 - Анже, шокира устременият към Европа тим на Лил, побеждавайки го с минималното 1:0 в семейството си от 30 кръг на шампионата.
 Тази седмица играйте в Carlsberg “Домът на почитателите ” с дербито от Премиър лийг сред Ливърпул и Арсенал Тази седмица играйте в Carlsberg “Домът на почитателите ” с дербито от Премиър лийг сред Ливърпул и Арсенал
След провалянето Лил остана на пет точки зад четвъртия Монако, който има и мач по-малко. Анже пък продължава да е на дъното в класирането и по всичко проличава, че няма да се избави от изпадане, само че след днешния триумф тимът сигурно ще напусне френския хайлайф с високо вдигната глава.

Иначе в мача Лил бе по-добрият тим, само че не съумя да осъществя ситуациите си. Така се стигна разумно до 84-ата минута и Халид Шабанович от Анже приложи остарялото предписание “ако не вкараш ще ти вкарат ”. Домакините откриха резултата, а техните противници нямаха сили по-късно да изравнят и в последна сметка изгубиха.

В идващия кръг Лил приема Монпелие, до момента в който Анже ще гостува на Клермон.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР