Последният мач от втория кръг на Висшата лига противопостави “Ливърпул

...
Последният мач от втория кръг на Висшата лига противопостави “Ливърпул
Коментари Харесай

Ливърпул все още без победа след 1:1 с “Кристъл Палас”

Последният мач от втория кръг на Висшата лига опълчи “Ливърпул ” и “Кристъл Палас ” в Мърсисайд на “Анфилйд ”.

Мачът приключи 1:1 и не излъчи победител. Това беше първа точка за “Кристъл Палас ” и второ следващо тъждество за “Ливърпул ”. Головете вкараха Уилфред Заха за лондонския тим и Луис Диас за тима от мърсисайд.

“Ливърпул ” доминираше през по-голямата част от първото полувреме, само че в 32-ата минута на върха на офанзивата се оказа Уилфед Заха, който остана самичък против Алисон след извеждащия пас на Еберечи Езе и вкара.

По този метод както против “Фулъм ”, по този начин и против “Кристъл Палас ” “Ливърпул ” се оказа изоставащият в резултата тим.

През второто полувреме в 56-ата минута Дарвин Нунес - индивидът, който бе притеглен, с цел да бележи голове за “мърсисайдци ”, бе изпъден.

Провокацията беше дело на Йоаким Андерсен, който леко побутна Нунес. Нервите на уругваеца не устояха и основният арбитър Пол Тиърни му подвигна червен картон.

Въпреки че “Ливърпул ” остана с 10 индивида, те съумяха да възстановят равенството в 61-ата минута след самостоятелен рейт на Луис Диас, който си проправи път сред отбраната на Палас, стреля от границата на наказателното поле и вкара.

След изгонването на Диас “Ливърпул ” имаше пред себе си повече от 25 минути разполагаем, с цел да извърнат мача в своя изгода.

“Кристъл Палас ” разчиташе на контраатакуващ футбол, “Ливърпул ” продължи да бъде тима, който настояваше за победа, само че не се откри човек, който да ги изведе напред, и мачът приключи 1:1.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР