Последните скандали ясно показват стила и идеологията в управлението на

...
Последните скандали ясно показват стила и идеологията в управлението на
Коментари Харесай

Борисов Цеков: Борисов успя да потуши скандала с апартаментите

Последните кавги ясно демонстрират стила и идеологията в ръководството на ГЕРБ. Скандалът с жилищата беше показан от Цветан Цветанов като битовизъм. Да, това е проблем на политическата класа, само че не трябва забравяме, че ръководещите употребяват политически връзки. Това сподели депутатът от Българска социалистическа партия Александър Симов в предаването „ Още от деня “ по Българска национална телевизия.

На въпрос за парцелите на Елена Йончева, Симов посочи, че те са наследствени.

„ Скандалът преля чашата на търпението. Това провокира публично съмнение и неодобрение. Премиерът Борисов значително съумя да потуши абсурда със снемането от държавни постове на хората, забъркани в "Апартамент гейт “, разяснява Борисов Цеков. Нещо повече, съгласно него, ГЕРБ ще извлекат изгоди от всичко това.

Оттук насетне следва да забележим по какъв начин абсурда ще се отрази на предизборната акция. Според мен ГЕРБ ще съумее да се окопити. Борисов Цеков от Института за съвременна политика.

„ За мен е необичайно, за какво този, който пояснява законите – Лозан Панов отхвърли да поеме отговорност. Тук става дума за морал. Градската десница се е втурнала да брани Лозан Панов. За мен това е част от еднакъв скандал, а Лозан Панов дискредитира правосъдната институцията “, разяснява Симов.

„ Панов дължи на българските жители пояснение за парцела му. Ние помним, че този случай не е единствения. Съвсем прясно е неприятното усещане, което той направи, криейки се от връчването на призовки за имотното му положение. Създава се чувството, че има магистрати над които е единствено Господ “, съобщи Цеков.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР