ПП Единение“-Бургас стартира инициатива за събиране на подписи с цел

...
ПП Единение“-Бургас стартира инициатива за събиране на подписи с цел
Коментари Харесай

„Единение“-Бургас организира подписка за изграждане на комбинирана алея за пешеходци и велосипедисти

Политическа партия „ Единение “-Бургас започва самодейност за събиране на подписи за създаване на нова комбинирана алея за пешеходци и велосипедисти. Подписката ще се организира през днешния ден от 17:30 до 18:30 часа на паркинга пред „ Сакса Бийч “.

Целта на тази самодейност е да се събере огромна гражданска поддръжка , която да разреши през септември да бъде импортирана докладна бележка в Общинския съвет. Предложението е за създаване на алея, която да обезпечи безвредно и екологично трасе за феновете на спорта и приключенията, отвън натоварения трафик, звук и замърсяване на града.

Новата 16 километрова алея ще свързва Парк „ Минерални бани “, Зоопарк „ Бургас “ и Лодкостоянка „ Ъгъла “. Проектът планува връзка сред кварталите „ Банево “, „ Ветрен “, „ Рудник “ и „ Черно море “, както и със съществуващата алея, свързваща кв. „ Сарафово “ с центъра на Бургас. В рамките на алеята ще бъдат построени и шест къта за отдих, които ще обезпечат комфортни места за отмора на всички ползватели.

Организаторите на събитието канят всички жители на Бургас да се причислят към подписката и да поддържат тази значима самодейност.

„ Всеки е добре пристигнал, а участниците могат да поканят и свои другари и близки да се включат в поддръжка на плана “, показаха от партията пред Искра.бг .

има вяра, че благодарение на дейните бургазлии ще съумеят да обезпечат нужната поддръжка за реализирането на този план , който ще способства за по-здравословен и деен метод на живот в морския град.

Амбициозна концепция: Велоалея около Атанасовското езеро свързва Бургас с парк „ Минерални бани “

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР