Последните седем двубоя от световните квалификации в зона Европа са

...
Последните седем двубоя от световните квалификации в зона Европа са
Коментари Харесай

Последните квалификации за Мондиал 2022 в Европа са днес


Последните седем дуела от международните квалификации в зона " Европа " са довечера от 21:45 часа.

Един от тях се явява решителен за първото място в група G. Нидерландия наивно изпусна успеха при гостуването си на Черна гора (2:2) и в този момент би трябвало да изиграе оптимално съществено дуела против Норвегия в Ротердам. „ Оранжевите " ще си подсигуряват първото място даже при тъждество, а норвежците се нуждаят само от победа.

В същото време Турция гостува на Черна гора и при триумф ще си обезпечи второто място и присъединяване на бараж. Ако Норвегия и Турция завоюват, първата позиция ще бъде решена от головата разлика, а нидерландците ще останат трети. В последния мач от групата новобранецът Гибралтар посреща Латвия.

В група D международният първенец Франция е сигурен на първата позиция, а за втората спорят Финландия и Украйна. Финландците имат две точки повече и минимално преимущество в головата разлика, само че им следва тежък мач против " петлите " в Хелзинки. Украинците пък ще гостуват на Босна и Херцеговина, която към този момент загуби шансове за второто място. Ако Украйна не завоюва, Финландия ще приключи на втората позиция даже и при загуба от Франция.
В група Е Белгия е без конкуренцияна първото място. Днес „ алените дяволи “ гостуват на Уелс, който на процедура си е обезпечил второто място с 14 точки. Чехия е с 11 и приема Естония.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР