Последните обвинения в сексуално насилие срещу Харви Уайнстийн могат да

...
Последните обвинения в сексуално насилие срещу Харви Уайнстийн могат да
Коментари Харесай

Последните обвинения в тормоз срещу Уайнстийн могат да го вкарат в затвора

Последните обвинявания в полово принуждение против Харви Уайнстийн могат да доведат до първите наказателни обвинявания против филмовия магнат, съобщи пред CNN източник на полицията в Ню Йорк, осведомен с следствието.

На конференция в петък началникът на детективите от Ню Йорк Робърт Бойс, разказа недоволството на актрисата Паз де ла Хуерта като правдиво, тъй като може да хастари с доказателства всичко, което се е случило. Хуерта съобщи, че през 2010 година Уайнстийн я изнасилил два пъти. Първият път откакто пили по пиво в локален бар и той я изпратил да стаята й, а втория път е пристигнал в жилището й през нощта.

От окръжната прокуратура в Манхатън споделиха, че има прокурор, който е назначен за „ интензивно следствие ” на хипотетичните произшествия.

През миналия месец повече от 60 дами излязоха с изказвания за полов тормоз или нахлуване против Уайнстийн. Полицията в Ню Йорк сподели, че са говорили с продуцента над 10 пъти, а полицията в Лондон и Лос Анджелис също стартират следствия.

Чрез представител Уайнщайн неведнъж отхвърли всевъзможни изказвания за тормоз. Представителят на продуцента не отговори на настояването на CNN за коментар по отношение на изказванията на Хуерта.

Актрисата заяви, че се колебаела да разкаже публично историята си, само че се надява, че нейната дума, дружно с доказателствата, които има, ще оказват помощ на полицията да арестува Уайнстийн и да го осъди.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР