Последните две години привържениците на Левски доказаха, че те няма

...
Последните две години привържениците на Левски доказаха, че те няма
Коментари Харесай

Никола Бушняков: Хора идват и си отиват в “Левски”, оставяйки непоправими щети

 Efbet Article Horizontal 1180X300
Последните две години последователите на Левски потвърдиха, че те няма да оставят тима си просто да си отиде. Това сподели в студиото на Euronuews Bulgaria Никола Бушняков, член на неотдавна определения директорски съвет на съдружие " Левски на левскарите ", което е предстоящ притежател на 10% от акциите на клуба.

Цялата тази мистичност, която се основава към настоящото положение на клуба и близкото му бъдеще, мисля, че към този момент извънредно доста стартира да изнервя последователите на „ Левски “, показа Бушняков.

 
Причините (за пропадането на договорката с Драган Шолак – бел. ред.) са ясни на стеснен кръг от хора, които не споделят съответно какво се случва. Истината е, че поглеждайки обратно във времето, ние имахме много „ заигравания “ с футболен клуб „ Левски “. Появяват се от време на време едни хора, които споделят прелестни неща за тима – по какъв начин още като деца са чули за него, по какъв начин личните им деца са най-големите последователи на клуба, получили са незабавен подтик да оказват помощ... След това всички тези хора си отиват и след тях остават едни вреди, които са непоправими за доста години напред във времето.
Сега в действителност имахме действителен вложител, който идваше с бизнес проект, а не с сантиментални изречения, уточни представителят на „ Левски на левскарите “.

„ Със сигурност отговорностите, които не са единствено към страната, са най-вероятно една от аргументите евентуалният вложител да се откаже. Защото непрестанно се появяват нови и нови такива. Самият факт, че сега се отхвърли човек, който се занимава с футболен бизнес, е задоволително ясна индикация какво е положението на сдружението все още “, добави той.

„ Сдружение „ Левски на левскарите “ се пробва да съставлява по-голямата част от последователите. Но имайки поради известността на „ Левски “, е мъчно да се приказва за цялостна представителност “, изясни Бушняков.

Цялото изявление вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР