Последните дни вероятно са най-щастливите за Никол Шерцингер, защото получи

...
Последните дни вероятно са най-щастливите за Никол Шерцингер, защото получи
Коментари Харесай

Никол е секси и в Гърция

Последните дни евентуално са най-щастливите за Никол Шерцингер, тъй като получи предложение за брак от обичания си Том Евънс. Той избра следващото им пътешестване до Хавай, откъдето е родом певицата, с цел да я попита дали желае да станe негова брачна половинка. 
 Никол Шерцингер и Том Евънс оповестиха годежа си
Голямата вест на Никол и Том

Време беше

Следващите няколко дни бъдещите младоженци прекараха в едно от обичаните си занимания - събиране на слънчеви лъчи по хавайските плажове. Разбира се, не липсваха и фотоси за доказателство какъв брой влюбени и щастливи са.

А по-късно влюбените сe отправиха към друга дестинация, която е наложителна за всяко лято. Тя е огромен почитател на гръцкото море и този път не пропусна да отскочи до съседката ни, с цел да събере още малко загар и приятни мемоари.

На фона на прелестен гръцки плаж и в тъмносин бански певицата поздрави всички американци за четвърти юли.

Тя демонстрира перфектните си форми в разнообразни пози и още веднъж провокира удивление за това какъв брой добре наподобява, макар че е на 45 години.

Е, бъдещият й брачен партньор също не й отстъпва по външен тип и няма спор, че двамата са съвършена двойка. Освен образно, си пасват и по характер и това си проличава даже от общите им фрагменти, с които запечатват и моментите, в които се държат хлапашки и това в действителност им харесва.
 Какво желаят почитателите от Никол Шерцингер и Том Евънс
Какво желаят почитателите от Никол Шерцингер

Поредни секси фотоси

Очакваме от Никол Шерцингер още доста горещи фотоси това лято и се надяваме скоро да я забележим и в булчинска рокля.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР