Последната седмица на превърналата се в емблематична за филмовия канал

...
Последната седмица на превърналата се в емблематична за филмовия канал
Коментари Харесай

Вълнуващи съвременни класики в последната седмица на „Треска за Оскари“

Последната седмица на трансформиралата се в емблематична за филмовия канал KINO NOVA акция „ Треска за Оскари “ следва да изненада феновете с три министър председатели.

В понеделник, 18 февруари, цели два кино лентата ще създадат своя дебют в българския ефир. В 20.00 ч. Дев Пател ще опита да откри изгубеното си семейство, 25 години откакто е осиновен от двойка в Австралия. Лентата с 6 номинации „ Оскар “ – „ Лъв: Стъпки към дома “ е акомодация на биографичния бестселър на Сару Брайърли, въодушевен от невероятната история на създателя .

 Треска за Оскари NOVA

В 22.30 ч. пък въодушевената почитателка Пепи Милър ще се натъкне на Джордж Валентин – артист в нямото кино в „ Артистът “ с впечатляващите 10 номинации и 5 награди „ Оскар “ , измежду които за Най-добър филм, Най-добра основна мъжка роля и Най-добър режисьор. След инцидентната среща тя стартира да се издига в света на кино промишлеността и прекатурва света на Валентин с главата надолу.

 Треска за Оскари NOVA

Във вторник Джейми Фокс ще влезе в ролята на освободен плебей, който се трансформира в ловджия на глави и се впуска в рисково премеждие със своя наставник Кристоф Валц в „ Джанго без окови “ . В 23.30 ч. „ Ах, този джаз “ ще опише историята на един театър, който се трансформира в персонална метафора за човешкия живот с 9 номинации и 4 награди „ Оскар “.

„ Треска за Оскари “ продължава в сряда, 20 февруари , когато Хю Джакман ще покаже по какъв начин наподобяват гладиаторите на бъдещето в „ Жива стомана “ , а в 22.30 ч. „ Отблизо " ще заплете връзките сред холивудските звезди Джулия Робъртс, Джъд Лоу, Натали Портман и Клайв Оуен .

 Треска за Оскари Columbia Pictures

Отличената с две награди „ Оскар “ любовна история сред Джак Никълсън и Хелън Хънт в „ Колкото – толкоз “ ще превземе ефира на KINO NOVA на 21 февруари, четвъртък. В 23.00 ч. пък феновете ще имат опцията да видят премиерата „ У дома през август “ с присъединяване на редица звезди, измежду които Мерил Стрийп, Джулия Робъртс, Юън Макгрегър и Крис Купър . Филмът хвърля трагичен взор върху живота на група дами, чиито пътища са разграничени, до момента в който фамилна рецесия не ги събира още веднъж в къщата, в която са отраснали.

В петък номинираният за 10 статуетки „ Оскар “ – „ Американска скица “ ще опише за един от най-големите кавги през 80-те години на предишния век, а в 22.50 ч. – филмът „ Недосегаемите “ ще се концентрира върху мафиотския необут, управлявал Чикаго по време на Сухия режим в Съединени американски щати и зареклия се да го срине чиновник на реда.

 Треска за Оскари Annapurna Productions

Точно в 20.00 ч. в събота ще се завърти и анимацията за неповторимия град „ Зоотрополис “ , който е обитаем с животни от всевъзможен тип и където можеш да постигнеш всичко. В 22.10 ч. отличеният с „ Оскар “ за Най-добра поддържаща мъжка роля Робин Уилиямс ще влезе в ролята на неотразим професор, които желае да помогне на гениалния, само че безвъзвратен бунтовник Уил ( Мат Деймън ) в „ Добрият Уил Хънтинг “ .

 Треска за Оскари Miramax

Последният филм в „ Треска за Оскари “ в неделя ще разкрие историята на епичното премеждие на Билбо Бегинс, изпълнено с джуджета, именити войни и магьосници – „ Хобит: Неочаквано странствуване “ .

Финал на акцията на 24 февруари ще сложи специфичното студио „ Треска за Оскари: Голямата нощ “, което ще стартира в 22.45 ч. по NOVA, а в 23.30 ч. ще се придвижи в ефира на филмовия канал KINO NOVA, с цел да посрещне старта на дълго чаканата гала на влиятелните награди „ Оскар “.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР