СподелиДнес се очаква да бъдат произнесени присъдите на петимата български

...
СподелиДнес се очаква да бъдат произнесени присъдите на петимата български
Коментари Харесай

Очакват се присъдите на 5-мата българи, обвинени в измама във Великобритания

Сподели
Днес се чака да бъдат произнесени присъдите на петимата български жители, които бяха обвиняване в една от най-големите измами със обществени помощи във Англия, предава Българска национална телевизия.

Гюнеш Али, Стоян Стоянов, Галина Николова, Цветка Тодорова и Патриция Пенева бяха обвиняване в кражба на 50 милиона английски паунда посредством документни измами. И петимата се признаха за отговорни по обвиняванията на 9 април.

Днес съдът в Ууд Грийн, Северен Лондон, се чака да произнесе присъдите им. Българската тайфа е подала хиляди подправени молби за помощи по схемата „ Универсален заем “ в интервала октомври 2016 – май 2021 година. Това е станало посредством няколко компании за оказване на подпомагане на българи да получат Национален осигурителен номер и някои полагащи им се обществени помощи. Прокуратурата показа доказателства под формата на подправени документи, подправени контракти за наем, подправени фишове за заплати и подправени писма от наемодатели, работодатели и персонални лекари. Показано беше видео по какъв начин те хвърлят във въздуха банкноти от по 20 паунда.

По време на акциите полицията е разкрила пачки пари, натъпкани в пазарски чанти и куфари, първокласен автомобил и дизайнерски артикули, в това число часовници, якета и очила.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР