Последната седмица без съмнение беше белязана от 25-ата годишнина от

...
Последната седмица без съмнение беше белязана от 25-ата годишнина от
Коментари Харесай

Специалната връзка на принц Хари с майка му

Последната седмица без подозрение беше белязана от 25-ата годишнина от гибелта на принцеса Даяна. Макар двамата й сина да означиха датата всеки по собствен метод, феновете на починалата лейди Ди нямаше по какъв начин да не замислят за това кой от двамата повече припомня майка си.
 Снимка 570631

Според някогашния кралски сътрудник на Военновъздушни сили това без подозрение е принц Хари.

Джени Бонд споделя пред GB News, че 37-годишният Хари е " прочувствен " и " комплициран ", каквато е била природата и на починалата принцеса Даяна. " Хари е доста повече Спенсър. Уилям е Уиндзор ", споделя Бонд, като засяга надлежно семействата по майчина и по бащина линия на братята.

Тя добавя, че по-малкият наследник на Чарлз и Даяна е доста по-крехък и уязвим, като с това доста повече припомня майка си. И разяснява: " Даяна беше доста особена жена, нямаше по какъв начин да не я харесаш, само че беше сложен темперамент. "

От Express припомнят, че връзките на Хари с по-големия му брат са ставали все по-трудни с годините, само че всичко безусловно се е сгромолясало след изявлението, което херцозите на Съсекс дадоха на Опра Уинфри през март 2021 година
 Принцеса Даяна, 25 години от гибелта й и по какъв начин тя се отрази на кръга към нея
Принцеса Даяна - 25 години по-късно

Как се промени животът на хората към нея след гибелта й

Когато през 1997 година принцеса Даяна умира при автомобилна злополука, принц Уилям е на 15 години, а принц Хари - на 12.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР