Последната от участничките, които до момента напуснаха пределите на романтичното

...
Последната от участничките, които до момента напуснаха пределите на романтичното
Коментари Харесай

Евгения от `Ергенът` вбеси Диляна Любенова в интервю след изгонването си от шоуто

Последната от участничките, които досега напуснаха рамките на сантименталното риалити " Ергенът ", е Евгения Миланова. Нейното наличие в предаването остана съвсем неусетно от феновете.

Бизнесдамата, която стоеше настрана от всеки спор в шоуто, бе посетител на Диана Любенова в предаването " Тази събота и неделя ". Водещата се видя в знамение, защото ѝ се наложи да вади с ченгел думите на събеседничката си, която на всеки въпрос отговаряше обрано и много сбито. 



" Евгени, поисквам ти да избереш най-подходящата жена за теб ", с тези думи Евгения се сбогува с пианиста и останалите участнички.

" Още през цялото време усетих другарска сила от някои от девойките и взех решение да изградя връзки с тях. Не искам да влизам в спорове и по тази причина не бях дейна. Не мога да изразя мнение за това кой с кого се кара ", по този начин изясни тя пасивното си държание по отношение на Евгени. 
                             

Евгения съумя да съжителства с останалите дами в имението близо месец, през което време тя се наслаждаваше на хубав пейзаж, блестящи рокли и вкусни вечерни коктейли. 

" С Евгени нямах никакво другарство, не се стремях да го опозная. Той е благо момче, това мога да кажа за него ", разяснява Евгения музиканта.

" Ще завоюва момичето, с което си пасват, аз не бях измежду тях. Пожелавам на девойките да се забавляват ", добави още тя. 
                             

 

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР