Посланията в предизборната кампания продължават да бъдат доста абстрактни. Това

...
Посланията в предизборната кампания продължават да бъдат доста абстрактни. Това
Коментари Харесай

Проф. Мавродиева: Посланията в предизборната кампания са доста абстрактни

" Посланията в предизборната акция не престават да бъдат много нереални ". Това умозаключение направи пред БНР проф. Иванка Мавродиева, учител по изразителност и пиар в СУ „ Св. Климент Охридски “. Тя даде образец с потреблението на името България в разнообразни слогани. 

Според нея предизборните послания са доста безредни и не са като за национални парламентарни избори.

" Борбата в последната седмица и дни преди вота на 4 април битката е за периферията и за тези, които по принцип не гласоподават ", уточни проф. Мавродиева и добави, че у гласоподавателите има резервирано отношение към претендентите - остарели, нови, млади - само че има и огромно очакване за смяна:

" Има доста упования да се завърти колелото, да тръгне, даже да има последващи избори. Те би трябвало да бъдат извършени, с цел да не се остане в обстановката на статуквото.  Този вид упования не са фантазия, те са действителни, само че ще има условия към тези, които ще бъдат определени за народни представители - фактически да бъдат представители, а не да са функциониращи членове на парламентарни комисии. Ще има повишени упования. Гражданската интензивност ще генерира нови упования и митинги ".  

В предаването " Нещо повече " проф. Мавродиева подчертава на отдалеченото осъществяване на акцията в изискванията на Covid пандемия:

" Изключително интензивно се употребяват обществените мрежи, главно Facebook, където се демонстрират клипчета с персонални истории и оня миг - да минеш през професионалния ти опит и да отидеш в политиката. Малко се отвори и платформата LinkedIn за послания към дясното и бизнеса ", разяснява тя в разбор на предизборната акция.

Интервюто на Георги Марков с проф. Иванка Мавродиева в предаването " Нещо повече " можете да чуете от звуковия файл. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР