Посланикът на Израел в Северна Македония Дан Ориан направи неочаквано

...
Посланикът на Израел в Северна Македония Дан Ориан направи неочаквано
Коментари Харесай

Посланикът на Израел в Северна Македония направи нещо много шантаво СНИМКИ

Посланикът на Израел в Северна Македония Дан Ориан направи ненадейно челна стойка на една ръка по време на срещата си с президента на страната Стево Пенаровски.

Снимката бе оповестена на страницата на дипломата във Facebook.

Медиите в Македония означават, че по време на срещата посланикът е разискал с водача на Северна Македония икономическите връзки сред двете страни, а също и взаимното съдействие в региона на сигурността.

По думите на Пендаровски, израелският дипломат е посочил по какъв начин застава на челна стойка, подпирайки се на едната си ръка, към този момент в неофициалната част на срещата.



"Не тази фотография се трансформира в мотивация и послужи за още един аргумент в поддръжка на изказванията за това, че тренировките са доста значими, а от време на време и занимателни ", написа в коментар под фотографията президентът на Северна Македония.

Това не е първият път, в който Дан Ориан прави сходни осъществявания в Северна Македония. През 2017 година след среща с македонския външен министър Никола Димитров той направи стойка на ръце на площад „ Македония “.

Дан Ориан и тогава пусна фотографията в профила си във Facebook. Кадърът беше съпроводен от текста:



„ На път за идната среща, след срещата с министъра на външните работи, застанах за миг до фонтана в центъра на града, оставих сакото и куфарчето на земята... и знаете. “

Снимката бе последвана от доста мнения, в които назовават израелския посланик "най-якият дипломат " и "най-добрият посланик акробат ".

Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР