Шофьор от Сливен изненада с бележка. Ако обикновено сме свикнали

...
Шофьор от Сливен изненада с бележка. Ако обикновено сме свикнали
Коментари Харесай

Нова порция закани заради паркомясто СНИМКА

Шофьор от Сливен изненада с записка. Ако нормално сме привикнали да срещаме послания, свързани с рекламация за обещано паркомясто, то това, е към тези, които ги насочат.

„ Не пипай колата, че счупеното боли, “ гласи текстът.

„ За идващия, който реши, че паркомястото пред блока му е наследствено и тръгне да обръща чистачки и т.н, “ пояни Мирослав Славчев.

Темата отдавана провокира полемики в мрежата. Едни упорстват, че живущите в дадена постройка, е редно да паркират начело, а тези от прилежащи, да не им заемат местата. Макар това да има логичност, на процедура няма предписание, което да не разрешава противоположното. Особено, както в множеството проблеми, става дума за общински земи, които не са частна благосъстоятелност.

„ Те множеството си мислят, че имат нотариален акт на паркоместата пред блоковете, “ коменира мъж.

„ Не знам за какъв би трябвало да се мислиш, та да сложиш сходна дивотия. “

„ А олигофрена дето е решил, че на 10 декара простанство зад блока съм спрял навръх " неговото " завещано от прародител му място, за какъв се намерения, че ми и обръща чистачките?? Ако искаш заповядай тази вечер, в случай че отново се случи да видиш за какъв се помислих. “

„ На мен ми подвигат чистачките към този момент от две години. Нямам срещу щото по този начин не се събират листа и отпадък. Даже почнах самичък да си ги подвигам, че да не си вършат труд да ги пипат. Човешката завист обаче няма граници и като няма какво да вдигне гадината мръсна, решил да ми обръща антената в този момент. Радиото ми, в случай че почне да не хваща добре ще ме ядоса тоя и не знам, накъде ще отиде цялата тая работа. “

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР