Панатинайкос ще направи всичко по силите си, за да отмъкне

...
Панатинайкос ще направи всичко по силите си, за да отмъкне
Коментари Харесай

Уау! Везенков може да премине при врага

Панатинайкос ще направи всичко по силите си, с цел да отмъкне Александър Везенков от НБА и да го притегли в редиците си за идващия сезон.

Журналистът Костас Николакопулос от гръцкото издание Gazzetta.gr осведоми, че “детелините ” са подготвили умопомрачителна оферта от 17 милиона евро за българина в границите на идващите три сезона.

Така европейските първенци ще подобрят доста предлагането на Олимпиакос, който ще опитва да си върне Везенков с тригодишен контракт на стойност 10 милиона евро.

Както е известно, Спортист №1 на България за последните две години изявява предпочитание да си тръгне от Сакраменто Кингс, откакто не получаваше задоволително игрово време в ротацията на “кралете ” в новобранската си година в НБА.

Отгоре на всичко пък старши треньорът на Кингс Майк Браун подписа нов контракт и ще продължи да бъде отпред на отбора от Калифорния.

През предишния сезон Везенков записа междинни индикатори от 5.4 точки и 2.3 битки за към 12.2 минути на мач, като стреляше близо 38% от тройката.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР