Посланичката на Русия в България Елеонора Митрофанова е поканена да

...
Посланичката на Русия в България Елеонора Митрофанова е поканена да
Коментари Харесай

НОВО 20! Като Лили Иванова не ще: Митрофанова ще открива пилона в Рожен?

Посланичката на Русия в България Елеонора Митрофанова е поканена да участва на тържественото разкриване на високия 111 м. стълб със знаме на връх Рожен, съобщи източник от уредниците, поискал анонимност, предава Лупа. Фалическо-патриотичният знак би трябвало да бъде осветлен публично на 13 юли.
В уеб страницата на посолството липсва информация за програмата на Митрофанова, както и дали е получила покана от уредниците, фондацията „ Наследство в бъдещето “ или от регионалния шеф на Смолян.
В Пловдив полковник Елеонора се беше накиприла досами президента Румен Радев по време на честването на Съединението, което Руската империя прави всичко допустимо да осуети и в този момент счита да повтори упражнението. Държавният глава също ще участва на 13 юли при откриването на необятно рекламирания стълб.
Естрадната прима Лили Иванова анулира шумно рекламираното нейно присъединяване на откриването на пилона, без да изяснява претекстовете си да не взе участие. За сметка на това обаче патриотите ще могат да се порадват на друга представителка на третата възраст.
На Рожен щял да се появи и почетният консул на Русия под тепетата Георги Гергов.
За присъединяване в събора на Рожен се готвят е членове на паравоенни структури, които сеят пропутинска агитация. От седмици те насочат апели за посещаване на събора в Родопите.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР