Пощенска банка стартира жилищно кредитиране от ново измерениеС иновативната услуга

...
Пощенска банка стартира жилищно кредитиране от ново измерениеС иновативната услуга
Коментари Харесай

Пощенска банка с жилищно кредитиране от ново измерение

Пощенска банка започва жилищно кредитиране от ново измерение С новаторската услуга банката предлага на своите клиенти отдалечен развой за финансиране на техния нов дом, обединявайки цифрови технологии и банкиране
Пощенска банка откри първия си Онлайн център за жилищно кредитиране, с който вкарва нов модел за бързо и комфортно потребителско обслужване.Новото цифрово решение в процеса на жилищното финансиране е продължение на услугите, предлагани от банката в нейните специализираниЦентрове за жилищно кредитиране. По този метод банката надгражда услугата за онлайн кандидатстване за жилищен заем, с цел да отговори в оптималната степен на потребителските упования за отдалечено консултиране и връзка с банката в процеса по разпределяне на заема, пренасяйки процеса в цифрова среда.

С новата услуга клиентите ще могат освен да аплайват отдалечено за жилищен заем, само че и да разчитат на онлайн съвещания с високо равнище на обслужване от специалистите на банката, които ще им спомагат във всеки стадий от процеса на кредитиране, в това число спровеждане на видео съвещания, правене на самостоятелна оферта, подготовка на документи, въвеждане на заявление, приемане на мнение за заем, пазарна оценка на парцела, като се понижи до най-малко нуждата от посещаване набанков клон.

„ Времето на клиентите ни е извънредно скъпо за нас и по тази причина непрестанно се стремим да им предлагаме повече улеснение и експедитивност на обслужване през нашите канали за банкиране. Новата обстановка, в която се намираме, промени настройките на нашите клиенти, които се интересуват от финансиране за своя дом, и те към този момент чакат този развой да се случва не просто бързо, а и цифрово. Затова им предоставяме тази опция спървия ниОнлайн център за жилищно кредитиране, като в същото време понижаваме рисковете за здравето на клиентите и чиновниците си. В същото време сплотяваме цифрови технологии и банкиране, с цел да създадем ново съвременно ипотечно кредитиране “, разясняват от Пощенска банка.

„ С първия ниОнлайн център за жилищно кредитиране надграждаме досегашните си положителни практики, като предоставяме на клиентите далечен достъп до огромна част от услугите на банката за жилищно кредитиране. Те ще могат да получат професионален съвет от нашите чиновници с висока експертиза в този сегмент. Тази услуга е разумно продължение на нашата тактика за цифровизация, която осъществяваме сполучливо, и с която се стремим не просто да предлагаме универсални банкови услуги, а чудесно потребителско обслужване по отношение на потребностите на клиентите ни. Така още веднъж сме още по-близо до потребителите, предлагайки им точното финансово решение за техния нов дом “, допълват още от Пощенска банка.

Повече информация за новия онлайн център и за другите артикули за жилищно кредитиране на Пощенска банка можете да научите на уеб страницата, в и офисите на банката, посредством, на среща с мобилен банков специалист или по телефон на къс номер *7224.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР