Посещението на Володимир Зеленски в България показва изключителна благодарност към

...
Посещението на Володимир Зеленски в България показва изключителна благодарност към
Коментари Харесай

Деница Симеонова, ПП-ДБ: Посещението на Володимир Зеленски показва благодарност към българския народ

" Посещението на Володимир Зеленски в България демонстрира изключителна признателност към българския народ, който от ден 1 отвори домовете и сърцата си за украинските бежанци, само че и за българското Народно заседание, което излезе с декларация в поддръжка на участието на Украйна в НАТО ". Това съобщи в ефира на NOVA Деница Симеонова от ПП-ДБ.

Тя дефинира визитата на Зеленски като историческа.

" Това посещаване ни напомни, че тази война не е нещо фиктивно, което се случва на няколкостотин километра от нас, той напомни и даде човешкото лице на това, което се случва. Битката, която води Украйна, е за народна власт и за полезностите на Европа и Европейски Съюз ", добави още Симеонова.

Относно военната помощ за Украйна тя уточни: " Това, което се дава на украинската страна, по никакъв метод не отслабва отбранителния потенциал на България, в противен случай даже ни оказва помощ да модернизираме отбранителната си дарба ". 

Темата за еврото Деница Симеонова разяснява по този начин: " Референдумът на " Възраждане " беше отритнат през днешния ден, желанието на Народно събрание беше изразено изрично. Направиха се внушения, че страна, която не утвърди провеждането на този референдум, е срещу произнасянето на обществото по тази тематика. Напротив, неведнъж беше посочено, че има противоконституционни и незаконни детайли "

По думите ѝ Има Такъв Народ и Възраждане са наясно, че обществото не може да се произнася по вече  утвърдени интернационалните контракти. " Опитаха се да накарат Народното събрание да пристъпи Конституцията ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР