Португалската футболна звезда Кристиано Роналдо, който понастоящем се подвизава в

...
Португалската футболна звезда Кристиано Роналдо, който понастоящем се подвизава в
Коментари Харесай

Кристиано Роналдо: Саудитското първенство е по-добро от МЛС

Португалската футболна звезда Кристиано Роналдо, който понастоящем се подвизава в отбора на Ал Насър, отхвърли опцията да се завърне в Европа.

Петкратният притежател на " Златната топка " изрази още любопитното мнение, че сега футболните шампионати на Стария континент " губят качество ", а единственото изключение е Висшата лига на Англия.

" Сигурен съм на 100%, че няма да се завърна в Европа. Вече съм на 38 години. Европейските шампионати губят качество, а единственото, което продължава да върви напред и нагоре, е Висшата лига на Англия. Те са на светлинни години пред останалите ", разяснява Роналдо, представен от ESPN.

Бившият състезател на Манчестър Юнайтед, Реал Мадрид и Ювентус направи и съпоставяне сред шампионата на Саудитска Арабия и американската МЛС, където своята кариера ще продължи огромния му противник през годините Лионел Меси, който подписа с Интер Маями.

" Саудитското състезание е по-добро от МЛС. Сега всички желаят да играят тук. След още една година шампионатът ще има още повече играчи на международно равнище ", безапелационен е Кристиано Роналдо.

Вчера вечерта португалецът изигра своя първи дуел за Ал Насър по време на лятната подготовка, само че той и неговите съотборници бяха разрушени с 5:0 от испанския Селта в среща, която се изигра в Алгарве, Португалия.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР