Португалия ще наложи допълнителни ограничения за предотвратяване на разпространението на

...
Португалия ще наложи допълнителни ограничения за предотвратяване на разпространението на
Коментари Харесай

Португалия въвежда нови карантинни мерки за празниците

Португалия ще наложи спомагателни ограничавания за попречване на разпространяването на ковид в интервала към идните два национални празника, оповестява Българска телеграфна агенция.

Както заяви в събота вечерта министър председателят Антониу Коща, пътуванията сред обитаемоте места ще бъдат неразрешени от 23 ч. на 27 ноември до 5 ч. на 2 декември и след това отново от 23 ч. на 4 декември до 5 ч. на 9 декември, с цел да се отграничи придвижването към националните празници - Деня на независимостта на 1 декември и празника на Непорочното зачатие на Блажена Дева Мария на 8 декември.

Училищата ще бъдат затворени в понеделниците преди двата празника, а магазините ще би трябвало да затворят рано. Работодателите са насърчавани да дадат почивен ден на чиновниците.Маските, до момента наложителни на публични места и в затворени търговски пространства, към този момент ще са наложителни и на работното място, добави Коща. 

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК. Там чакаме и вашите мнения.
/BulNews

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР