Португалецът Луиш Годиньо ще бъде главен съдия на мача от

...
Португалецът Луиш Годиньо ще бъде главен съдия на мача от
Коментари Харесай

Португалски шегаджия ръководи ЦСКА - "Титоград"

Португалецът Луиш Годиньо ще бъде основен арбитър на мача от първия квалификационен кръг на Лига Европа сред ЦСКА и " Титоград ". Срещата ще се изиграе във вторник (9 юли) и ще може да я гледате директно по bTV Action от 20:00 ч.

34-годишният Годиньо няма огромен опит в европейските клубни шампионати. Той е следил за разпоредбите единствено в два мача от квалификациите на Лига Европа.
Битката на ЦСКА в Лига Европа - директно по bTV Action "Червените " започват квалификациите против черногорския "Титоград " на 9 юли от 20:00 ч.
В Португалия обаче го сочат за един от най-перспективните млади рефери. До момента той е управлявал 66 мача в локалното състезание. Годиньо е непоколебим рефер. В тях е посочил 346 жълт картона и 34 червени, а дузпите, които е отсъдил, са 27.

Наскоро той стана същинска сензация в обществените мрежи, откакто сподели червен картон на своя... помощник. По време на срещата сред " Шавеш " и " Национал " помощникът му помоли мачът да спре за малко, с цел да отиде до тоалетна. Годиньо почете настояването му, само че при завръщането му на терена той извади аления картон. Цялата аудитория пък избухна в смях и овации.



Последното предопределение на португалеца беше следене на системата ВАР на европейското състезание до 21 години.

Той не е управлявал мачове на български тимове.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР