Порто планира да осъществи сензационен трансфер на Кристиано Роналдо, съобщава

...
Порто планира да осъществи сензационен трансфер на Кристиано Роналдо, съобщава
Коментари Харесай

Изненадващ кандидат за подписа на Роналдо

Порто възнамерява да реализира ефектен трансфер на Кристиано Роналдо, оповестява британското издание " Football Insider ".

Източници на английската медия настояват, че португалският гранд следи с голям интерес обстановката към звездата на Манчестър Юнайтед. От Порто са били подготвени да работят, в случай че получат зелена светлина за прехвърлянето от самия Кристиано.

На " Ещадио до Драгао " са умерени оптимисти за завършването на договорката, само че са уверени, че е време Роналдо да се завърне в родината си след 19 години.

За последно Кристиано игра в Португалия през 2003 година, когато защитаваше цветовете на Спортинг Лисабон, като той е рожба на школата на " лисабонските орли ". Евентуалният му трансфер при " драконите " ще бъде фрапантен с оглед и на съперничеството сред двата клуба.

В Порто се надяват да съумеят да го убедят да ги укрепи още след края на актуалната акция. Отдавна има информации, че Роналдо е податлив да напусне Юнайтед, в случай че " алените дяволи " не съумеят да се класират за присъединяване в Шампионската лига.

Той има контракт с британския гранд до лятото на 2023 година.
 Кристиано Роналдо мисли единствено за Мондиал 2022
Кристиано Роналдо мисли единствено за Мондиал 2022

" Знаем, че пътят няма да е елементарен "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР