Портфейлът е един наистина важен аксесоар в нашия живот, който

...
Портфейлът е един наистина важен аксесоар в нашия живот, който
Коментари Харесай

Магията на парите: Кой цвят привлича финансово изобилие според зодията ви

Портфейлът е един в действителност значим аксесоар в нашия живот, който освен дава дом на парите ни, само че може да послужи и като магнит за нови финансови приходи.

В последна сметка, както всичко останало в живота ни, парите също са сила и с цел да ги привлечете, е значимо да създадете задоволително привлекателни условия с цел да разполагате с повече от тях. Но знаете ли, че в случай че изберете верния портфейл, той ще ви помогне освен да спестявате и да натрупвате финанси, само че и да притегли изобилието в живота си?!

Днес, благодарение на звездите, ще ви споделим по какъв начин да извършите тъкмо това!

Първото предписание, с цел да имате постоянно задоволително пари е да не пестите средства при избора на портфейл. Имайте поради, че постоянно е по-добре да изберете естествени и висококачествени материали и да заложите на модели, които са с по-големи размери, тъй че банкнотите да са комфортно ситуирани в портфейла ви и да не се набръчкват. намачкват или раздират.

Второто предписание е постоянно да поддържате портфейла си чист и спретнат! Безпорядъкът в портфейла ви отблъсква силата на парите. Ето за какво не би трябвало да съхранявате в него непотребни неща като ненужни хартийки, остарели касови бележки или невалидни чекове.

Важно изискване, с цел да притегляте повече пари в живота си е и в никакъв случай да не оставяте портфейла си празен! В него постоянно би трябвало да има нови, лъскави банкноти, които да провокират обилие в живота ви.

Третото предписание е да изберете портфейла си по този начин, че неговият цвят да покачва вашата парична сила. А с цел да определите верния цвят за вас, би трябвало да знаете вашия зодиакален знак. Според античната ведическата астрология, зародила преди повече от 5000 години, всеки знак от зодиака има тъкмо избран цвят, който дава отговор за разнообразни аспекти в живота ви.

А кой е цветът, който ще притегли изобилието и благосъстоянието за вас - разберете в галерията ни през днешния ден!
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР