Porsche разкри първите подробности за изцяло електрическата версия на в момента- SUV

...
Porsche разкри първите подробности за
изцяло електрическата версия на в
момента- SUV
Коментари Харесай

Porsche с изцяло електрически Macan, но чак след 2 години

Porsche разкри първите детайлности за изцяло електрическата версия на в момента- SUV модела Macan, като разгласи, че електромобилът е планувано да бъде лансиран на пазара през 2023 година.

В момента електрическата версия на Macan се намира в начална фаза на създаването си, като в този момент компанията стартира да изкарва първите прототипи на електрическия автомобил за изпитания в действителни условия. До момента, проведената от марката развойна дейност е главно лабораторна и то виртуална.

"Изпитанията в действителни условия започват сега- една от най-важните точки в развойния развой ", разяснява Михаел Щейнер, член на изпълнителния ръб на подразделението Проучвания и развойна дейност на Porsche AG. От компанията споделят също по този начин, че досега на лансирането на напълно електрическия Macan на пазара през 2023 година с негови прототипи ще бъдат изминати към 3 000 000 тестови километра в разнообразни условия.

При пазарното си лансиране, изцяло електрическата версия на Macan ще бъде първото Porsche, създадена въз основата на платформата PPE (Premium Platform Electric).

"Търсенето на електричесик автомобили в Европа е във напредък, само че скоростта на промяната варира доста по света като цяло ", споделят от Porsche. "Поради тази причина ние ще представим наследник на настоящия Macan с класическо задвижване през 2021 година. Новият Macan с мотор с вътрешно горене ще се предлага дружно с изцяло електрическия Macan в бъдеще ".
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР