Porsche и Manthey обявиха подробности за нов общ проект, който

...
Porsche и Manthey обявиха подробности за нов общ проект, който
Коментари Харесай

Срещу 38 000 евро, 911 GT3 става с над 4 секунди по-бързо на Нюрбургринг

Porsche и Manthey оповестиха детайлности за нов общ план, който дава обещание да предложи на притежателите на 911 GT3 съществено усъвършенстване във връзка с динамичните и скоростните параметри.

Предимствата, които предлага новият Manthey Performance пакет на Manthey намират и цифрово изражение. Оборудван с този пакет представител на Porsche 911 GT3 е с 4.19 секунди по-бърз (6:55.737) на Нюрбургринг в сравнение с автомобил без него.

От Porsche и Manthey споделят, че главните промени, които идват с новия пакет, са свързани с подобряването на аеродинамиката и окачването, като включват нови аеродинамични детайли както за предната, по този начин и задната част на автомобила, а и за пода.

Налични също по този начин са и набор олекотени 20- и 21-цолови алуминиеви джанти, които понижават общото тегло на автомобила с до 7.3 кг, както и спортни накладки

Пакетът Manthey Performance за 911 GT3 е разполагаем за поръчка в дилърските центрове на Porsche в Европа, като цената му е избрана на 37 911 евро.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР