Porsche Exclusive Manufaktur- подразделението на Porsche за специализирани доработки, разпространи информация за

...
Porsche Exclusive Manufaktur- подразделението на Porsche
за специализирани доработки,
разпространи информация за
Коментари Харесай

Колко “накичено” може да бъде едно Porsche Macan

Porsche Exclusive Manufaktur- подразделението на Porsche за профилирани доработки, разпространи информация за може би най-персонализираната и ексклузивна версия на компактния Macan, която може да бъде поръчана сега.

Macan Turbo Exclusive Performance Edition е създаден на базата на Macan Turbo с пакет Performance Package, наличен за покупка единствено на някои от пазарите на Porsche. Автомобилът е оборудван с 3.6 литров, V-образен, шестцилиндров турбо мотор, който е в положение да генерира оптимален въртящ миг от 600 Нм и оптималната мощ от 440 конски сили или с 40 единици повече спрямо Macan Turbo.

Най-мощният Macan на Porsche е в положение да се ускори от 0 до 100 км/ч за 4.4 секунди и да развие оптималната скорост на придвижване от 272 км/ч.

С помощта на извънредни екстериорни и интериорни дизайн решения, Macan Turbo Exclusive Performance Edition се отличава и с допълнителен акцент върху спортния си темперамент, а финалните детайли са ръчен свършек.

В оборудването на Macan Turbo Exclusive Performance Edition са включени 21- цолови 911 Turbo Design алуминиеви джанти, диодни предни и тонирани диодни задни светлини, елементи от предните спойлер и престилка са изпълнени Carmine Red червен цвят, акценти в черно и алено в интериора, специален екстериорен цвят и други.

Базовата цена на Porsche Macan Turbo Exclusive Performance Edition е избрана на 116 091 евро за територията на Германия.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР