Porsche анонсира новото попълнение в семейството на легендата 911, наречено 911 Carrera

...
Porsche анонсира новото попълнение в
семейството на легендата 911, наречено 911
Carrera
Коментари Харесай

Porsche анонсира 911 Carrera T

Porsche анонсира новото попълнение в семейството на легендата 911, наречено 911 Carrera T. От компанията разясняват, че автомобилът е създаден с концепцията да предложи ново измерение на удоволствието на пътя, като акцентира върху няколко неповторими черти.

В стандарната екипировка на Porsche 911 Carrera T са включени спортно окачване, намаляващо отстоянието на колата от пътя с 2 сантиметра, усъвършенстван Sport Chrono Package, специален скоростен лост и други, а като допълнително съоръжение е налична система за завиване и на задните колела, която не е разполагаем на потребителите при 911 Carrera.

Силен акцент при Porsche 911 Carrera T са допълнителните промени по автомобила, нанесени за допълнителното олекотяване на структурата. За целта автомобилът идва с по-леки задно и задни странични стъка, шумоизолацията на купето е понижена, задните седалки и PCM (Porsche Communication Management) системата са отстранени, само че са налични като допълнително съоръжение без доплащане. Крайният резултат е автомобил, който е с 20 кг по-лек в съпоставяне със сходна като съоръжение версия на 911 Carrera.



Шестцилиндровият задвижващ елемент на Porsche 911 Carrera T е с оптималната мощ от 370 конски сили и оптимален въртящ момент от 450 Нм, ускорението от 0 до 100 км/ч може да бъде осъществено за 4.5 секунди с версията с механична предавателна кутия. С роботизирана трансмисия, колата достига 100 км/ч от мяст за 4.2 секунди. И двете модификации на 911 Carrera T идват с максимална скорост на придвижване от 290 км/ч.

Porsche 911 Carrera T е налично за предварителна продажба в Германия, като базовата му цена е избрана на 107 553 евро.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР