Пороци и страхове мъчат една зодия днес. Денят й ще

...
Пороци и страхове мъчат една зодия днес. Денят й ще
Коментари Харесай

Пороци и страхове мъчат една зодия, друга е на косъм от гаф

Пороци и страхове мъчат една зодия през днешния ден. Денят й ще е комплициран. Друга пък по този начин е повярвала в себе си, че е на косъм да направи огромен гаф. Внимавайте – денят е удобен за обич, само че не и за значими решения и настоятелен крачки. Бъдете с околните си хора и се наслаждавайте на уикенда.

Какво още вещаят звездите за през днешния ден – вижте дневния си хороскоп, показан от Трибюн.бг.
-->
ОВЕН - Ако не се чувствате през днешния ден доста бодри, по-добре избягвайте да се натоварвате и да поемате нови отговорности. Възможно е да се наложи да вземете значими решения. В любовните си връзки се постарайте да бъдете нежни и ласкави.

ТЕЛЕЦ - Днес ще се стремите да наложите престижа си над някаква обстановка. В някои връзки би трябвало да бъдете по-инициативни. не се изнервяйте поради незначителни проблеми. Постарайте се да отделите повече време на членовете на фамилията.

БЛИЗНАЦИ - Днес денят е по-скоро ден на отвлечени разсъждения, в сравнение с съответни дейности. Ако не контролирате дейностите и изявленията си, може да си създадете проблеми. Мнозина от вас ще се поддадат на сантиментални усеща.

РАК - Ще ви вълнуват значими за вас въпроси, свързани със семейство, деца, здраве, домашни грижи,  обсъдете ги и с други хора. Така ще можете да чуете разнообразни гледни точки. Страничното мнение в някои случаи е по-обективно, в сравнение с личните ви размисли.

ЛЪВ - Ако са ви нужни препоръки, обърнете се към хора, чийто професионализъм и подготвеност са безспорни по дадените въпроси. В връзките с околните могат да настъпят дребни разногласия, които незабавно ще съумеете да туширате.

ДЕВА - Държите за в този момент всичко под надзор, само че е време да приключвате към този момент с някои каузи. Бъдещите си проекти правете грижливо и премислено. Планетарните въздействия носят ентусиазъм, ускоряват въображението и творчеството в любовни връзки.

ВЕЗНИ - Като цяло днешният денят е удобен. Жизненият ви тонус е задоволително висок, обаче евентуално ще ви липсват тласъци за работа или дейности. В персоналните връзки могат да изплуват още веднъж остарели проблеми или да се появят нови различия.

СКОРПИОН - Звездите ви поучават да се въздържате от ненужно лутане и бързане.  Не се опитвайте да ускорите потока на нещата и не забравяйте да сте внимателни. Само уравновесеният метод ще ви помогне да постигнете задачите си.

СТРЕЛЕЦ - Приемайте препоръките и предложенията на другите, само че първо проверявайте равнището на тяхната изпълнимост и полза. В главите ви също се оформят нови хрумвания, призвани да играят значима роля във вашия живот.

КОЗИРОГ - Денят се обрисува да е добър, само че с дребната спогодба да не се поддавате на никакви провокации и прочувствени провокации. Минутната уязвимост може да ви коства доста. Избягвайте да обсъждате злословия, може да се „ насадите “ в неприятности.

ВОДОЛЕЙ - Днес могат да се надигнат някои ваши пороци, страхове и пристрастености. Пазете се от злото, което се крие освен у другите, само че и вътре у вас. Съществува огромна възможност елементарно да се да поддадете на илюзии, измами и заблуди.

РИБИ - Днес ще бъдете движени от алтруизъм. Ще отложите някои проекти за сметка на други. Препоръчва ви се да преминете на по-лека и разтоварваща диета. Избягвайте безсмислените разногласия.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР