Порноактрисата Сторми Даниълс предлага на американците да гледат тази вечер

...
Порноактрисата Сторми Даниълс предлага на американците да гледат тази вечер
Коментари Харесай

Порноактрисата Сторми Даниълс предлага шоу, алтернативно на обръщението на президента Тръмп

Порноактрисата Сторми Даниълс предлага на американците да гледат довечера по интернет по какъв начин сгъва бельото си по същото време, когато президентът Доналд Тръмп ще направи послание към нацията , съобщи Агенция Франс Прес.
               

A post shared by (@thestormydaniels) on Jan 8, 2019 at 6:34pm PST

Сексапилната русокоска, която твърди, че е имала връзка с милиардера, ще покаже по интернет видео онлайн, което ще продължи тъкмо колкото обръщението на Тръмп . " Ако желаете да гледате нещо най-малко малко забавно довечера в 21.00 ч., ще прегъвам бельото си в продължение на осем минути онлайн по Инстаграм ", написа Даниълс в Twitter.
 

Актрисата, чието същинско име е Стефани Клифърд, твърди, че е имала полова връзка с Тръмп през 2006 година, няколко месеца след раждането на най-малкото дете на нюйоркския магнат.
               

A post shared by (@thestormydaniels) on Dec 18, 2018 at 2:42pm PST

Бившият юрист на Тръмп - Майкъл Коен, призна пред съда, че малко преди президентските избори през 2016 година е платил по поръчка на Тръмп 130 000 $ на Даниълс, с цел да мълчи.
               

A post shared by (@thestormydaniels) on Dec 20, 2018 at 1:33pm PST

Тръмп твърдо отхвърля да е имал такава връзка, само че призна, че се е издължил на юриста си, прибавя Агенция Франс Прес.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР