Порно звездите, както може да се предположи, са в основата

...
Порно звездите, както може да се предположи, са в основата
Коментари Харесай

Анално избелване - опасно ли е?

Порно звездите, както може да се допусна, са в основата на това начинание. Слуховете са, че една доста известна порно актриса, когато била на процедури за обезкосмяване, огледала се сред краката и попитала козметичката си дали има метод да се отстрани пигментацията на ануса й и по този начин било сложено началото на аналното избелване, написа "За дамата ". То е тъкмо това, което значи думата „ избелване “.
Напоследък освен порно актрисите си избелват анусите, а и доста дами се прехласват по тази “мода “. Какво съставлява в действителност самия развой:
В козметичните салони съществуват дребни разлики, само че като цяло процедурата съставлява полагане на специфична киселина върху авансово почистения анус, която се втрива в него. Цялата процедура трае към 20 минути, след което ви продават и специфични кремове, с които да мажете ануса. В взаимозависимост от цвета на кожата ви, мазането с кремовете продължава до осем седмици, по два пъти седмично. След първите няколко намазвания може да видите резултатите.
Повечето козметични салони в Съединени американски щати, които оферират тази услуга, оферират пакетен вид, който включва и избелване на вагината. Процедурата е същата, като при ануса.
Дерматолозите и гинеколозите са на мнение, че избелването на ануса надалеч не е толкоз безвредна процедура и може да докара до редица затруднения. Ето за какво не се предлага да се организира от козметик, а от лекар експерт. Някои даже са на мнение, че аналното избелване носи повече вреди, в сравнение с изгоди. Има се поради, че козметичният салон може да не е с хигиена на нужното равнище и дезинфекцията да е незадоволителна. Освен въпроса с хигиената, има опасности от зачервяване, или изгаряне на кожата. Можем да споменем и за казуса, че не постоянно е допустимо да се планува какъв ще бъде резултатът от избелването - може да стане по този начин, че да се загуби пигментацията на ануса напълно и той да стане бял. В други случаи е допустимо кожата да потъмнее още повече и това да не може да се поправи. Отгоре на всичко, кожата на ануса не може да се избели вечно, а след известно време още веднъж ще потъмнее.
В последна сметка рисковете от повреди на тази прекомерно деликатна и значима част от тялото ви са налице и по-скоро не ви го предлагам.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР