Pornhub и четири други сайта, които предлагат порнографско съдържание, са

...
Pornhub и четири други сайта, които предлагат порнографско съдържание, са
Коментари Харесай

Франция забранява „Pornhub” и четири други порно сайта

„ Pornhub ” и четири други уеб страницата, които оферират порнографско наличие, са изправени пред допустима възбрана във Франция , откакто медийният регулатор на страната заяви във вторник, че е подал тъжба против тях.

В края на 2021 година на уеб страниците е било обявено, че би трябвало да вкарат система, която да не разрешава на деца да гледат видеоклиповете им.
Съгласно нов френски закон , признат през юли 2020 година, операторите на уеб страници не могат просто да питат потребителя дали е навършил 18 години. Ръководителят на френския медиен регулатор Arcom, Рок-Оливие Местр, съобщи, че откакто операторите са пренебрегнали предходните предизвестия е заведено дело в парижки съд. " Ако правораздаването се произнесе в наша изгода, тези уеб страници към този момент няма да бъдат налични от френска територия или от регистрирани във Франция адреси ", се споделя в изказване на регулатора.

Уебсайтовете, против които е ориентирана акцията, са Pornhub - най-големият нецензурен уебсайт в света по брой консуматори, както и Tukif, Xhamster, Xnxx и Xvideos .

В края на декември основаният в Португалия Tukif стартира правосъдно обжалване на репресиите, потвърждавайки, че те са дискриминационни, защото не са включени други уеб сайтове.

Ако възбраната бъде утвърдена от съда, на интернет операторите във Франция ще бъде подредено да не позволяват потребителите до наличието, оповестено на уебсайтовете, съобщи Arcom. Вместо това ще се появява страница, обясняваща рестриктивните мерки.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР