Поредно голямо дарение за Александровска болница направи депутатът Делян Пеевски.

...
Поредно голямо дарение за Александровска болница направи депутатът Делян Пеевски.
Коментари Харесай

Пеевски с поредно голямо дарение за медиците от Александровска

Поредно огромно подаяние за " Александровска болница " направи депутатът Делян Пеевски. То е на стойност 162 000 лв. и включва инсталация и защитни медицински средства.

Медиците от интензивното поделение, които са на първа линия в битката с ковид, към този момент са подсигурени с анестезиологичен уред за 115 000 лв.. Народният представител, който досега към този момент е дарил на лечебни заведения в страната близо 4 милиона лв., дава безвъзмезмездно и 200 защитни дрехи за медицинския личен състав на " Александровска " дружно с 1000 защитни маски и 300 защитни шлема.

Медиците благодариха за скъпото съоръжение с обща фотография и дадоха обещание " Заедно ще победим ".
 
 Даренията в "Александровска "

Още през март Пеевски подари на " Александровска " 150 000 лв. за закупуване на здравна техника и респиратори.

Така единствено за тази огромна столична болница, в която се лекуват пациенти с ковид, депутатът от Движение за права и свободи направи дарения за близо половин милион лв.. Народният представител не подарява единствено за огромните софийски лечебни заведения.

До момента той даде стотици хиляди за редица лечебни заведения в страната, измежду които тези в Разлог, Гоце Делчев, Благоевград, Ямбол, Кърджали, а преди ден пристигна ред и на варненската " Света Марина ". Университетската болница в морската столица към този момент има два респиратора, с помощта на депутата от Движение за права и свободи. Ден по-рано Пеевски обезпечи и витално нужна реанимационна инсталация за новородените от АГ болничното заведение във Варна. Наред с това Пеевски подари и няколко хиляди теста за популацията на Банско, Паничерево и лечебни заведения в страната.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР